gonca
Admin
|
Konu: BULURSUN BENİ Ptsi Ekim 20, 2008 10:31 pm |
|
|
Bulursun Beni Sevgilim arama bilmem nerdeyim İstersen kalbinde bulursun beni Bir kuru yaprağım esen yeldeyim İstersen yanında bulursun beni Anarsın sevgilim şarkımı çalıp Anarsın sevgilim maziye dalıp Anarsın sevgilim şarkımı çalıp Anarsın sevgilim resmime bakıp Uzakta olsan da rüyana alıp İstersen gecende bulursun beni Ne günler görüyor yaşıyor insan Ne yasak duygular taşıyor insan Sende benim gibi sarhoş olursan İçtiğin kadehte bulursun beni Anarsın sevgilim şarkımı çalıp Anarsın sevgilim maziye dalıp Anarsın sevgilim şarkımı çalıp Anarsın sevgilim resmime bakıp Uzakta olsan da rüyana alıp İstersen gecende bulursun beni
|
|
kartal
moderatör
|
Konu: Geri: BULURSUN BENİ Çarş. Ekim 22, 2008 7:45 pm |
|
|
Asla, asla Asla, asla Geri dönemem artık Seni sevemem artık
Unuttun mu ıstırapla geçen yılları Lanetlenen bu kaderi ikimiz yazdık Mutluluğa giden yolun kapılarını Öfke ile inat ile bizler kapattık
Dönmek ne demek? kaybolan emek Mümkün mü artık sevilip, sevmek Dönmek demek, kaybolan emek Anlamsız artık sevilip, sevmek
Asla, asla Asla, asla Geri dönemem artık Seni sevemem artık
Bundan sonra adını hiç anmayacağım Her gülüşte seni buldum sanmayacağım Öyle zor ki bir düzeni yeniden kurmak Ben bir defa yandım tekrar yanmayacağım Öyle zor ki alışılan düzeni bozmak Ben bir defa kandım tekrar kanmayacağım |
|
kartal
moderatör
|
Konu: Geri: BULURSUN BENİ Çarş. Ekim 22, 2008 7:48 pm |
|
|
AŞIKSIN Gönülden seviyorsun Mutluluk istiyorsun Ne diye gizliyorsun Sen aşıksın arkadaş Allah yardımcın olsun Derdine derman bulsun Laf aramızda kalsın Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Saklama hiç boşuna Derdini anlat bana Acırım gözyaşına Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş SENİ SEVİNCE Öyle güzelsin ki tarif edemem Her şeyi unuttum seni sevince Ben böyle değildim ne oldu bana Sanki yeni doğdum seni sevince
Ne dertlerim kaldı nede çileler Hepsinden kurtuldum bak birer birer İnsan allahından başka ne diler Şimdi çok mutluyum Seni sevince
Öyle bir duygu ki sözlerim yetmez Neşe huzur doldum seni sevince Yaşamak ne güzel hayat ne güzel Aşkınla var oldum seni sevince
Ne dertlerim kaldı nede çileler Hepsinden kurtuldum bak birer birer İnsan allahından başka ne diler Şimdi çok mutluyum seni sevince |
|
kartal
moderatör
|
Konu: Geri: BULURSUN BENİ Çarş. Ekim 22, 2008 7:51 pm |
|
|
Tövbe bir daha mı
Aklıma gelmeyenler başıma geldi şimdi Bu aşk yürümez diye ne dedimdi Tövbe bir daha mı tövbe bir daha mı Gördün mü yaptığını Yalnız kaldığını Pişmiş aşa soğuk su nasılda kattığını Aşkına kahrına derdine tövbe Aşkına da kahrına da derdine de tövbe
Ne verdin ne istersin koparıp da gönlünden Gönül alışverişi insanı insan eden
Tövbe bir daha mı tövbe bir daha mı
Şu dünyayı seninle yaşamak ne güzeldi Aynı hava aynı suyu paylaşmakta yeterdi Aşkına derdine kahrına tövbe Aşkına da derdine de kahrına da tövbe
Tövbe bir daha mı tövbe bir daha mı AĞLADIM OLMADI Öyle bir sevdaya kapıldı gönlüm Ağladım olmadı sustum olmadı Ne sabır bıraktı nede tahammül Selamı sabahı kestim olmadı
Dostlarım dediler gel unut diye Bu aşkı kalbinde sen uyut diye Seninki bir hayal bir umut diye Falcılar söyledi inanamadım
Ağladım olmadı inledim olmadı Gülmedi güldürmedi bilmedi sevdiğimi Yalvardım olmadı sızladım olmadı Sevmedi sevdirmedi tüketti yüreğimi
Bir gün bu sevdanın biteceğini Düşünmeye bile dayanamadım Sonunda terk edip gideceğini Bu kadar zamanda anlayamadım
Dostlarım dediler gel unut diye Bu aşkı kalbinde sen uyut diye Seninki bir hayal bir umut diye Falcılar söyledi inanamadım
Ağladım olmadı inledim olmadı Gülmedi güldürmedi bilmedi sevdiğimi Yalvardım olmadı sızladım olmadı Sevmedi sevdirmedi tüketti yüreğimi BENDE ŞEYTAN TÜYÜ VAR Kim görürse çarpılıyor Gözlerimde büyümü var Herkes beni arzuluyor Bende şeytan tüyümü var
Hem nazlıyım hem cilveli Beni gören olur deli Söyle güzeller güzeli Bende şeytan tüyümü var
Gözler deniz dudaklar bal Ne hayalim ne de masal Hayat sanki bende bahar Bende şeytan tüyümü var
Hem nazlıyım hem cilveli Beni gören olur deli Söyle güzeller güzeli Bende şeytan tüyümü var |
|
kartal
moderatör
|
Konu: Geri: BULURSUN BENİ Çarş. Ekim 22, 2008 8:07 pm |
|
|
BENİMLE AŞK BİR BAŞKADIR Boz artık şu yeminini sanma sözüm bir şakadır Mutlu olmak istiyorsan benimle aşk bir başkadır
Her günümde ayrı sevda her günümde tatlı rüya Doyamazsın yaşamaya benimle aşk bir başkadır
Düşünme hiç nedenini unutursun dertlerini Uzat artık ellerini benimle aşk bir başkadır Sen Olamazsın Tanrıdan her gece beni dileyen Yanımdayken bile sendin özleyen Seni seviyorum aşığım diyen O benim sevgilim sen olamazsın O benim sevgilim sen olamazsın
Resimlerim için yırttın dediler Mektuplarımı da yaktın dediler Verdiğim yüzüğü attın dediler O benim sevgilim sen olmazsın O benim sevgilim sen olamazsın
Gözüme bakınca aşkla dolduğum Elini tutup da mutlu olduğum Sevdası üstüne düşler kurduğum O benim sevgilim sen olamazsın O benim sevgilim sen olamazsın
Resimlerim için yırttın dediler Mektuplarımı da yaktın dediler Verdiğim yüzüğü attın dediler O benim sevgilim sen olamazsın O benim sevgilim sen olamazsın |
|